9500.00 lei
Ecograf veterinar

Aparate medicale & Wellness
Postat 2 săptămâni în urma
8 vederi

9500.00 lei
Ecograf veterinar

Aparate medicale & Wellness
Postat 2 săptămâni în urma
8 vederi

Descriere

Ecograf uz veterinar full digital WED 2018V, clasa de ecografe veterinare tip Laptop Smart Book cu autonomie fata de sursa de curent (3 ore lucru continuu), destinate pentru obtinerea ecogramelor bidimensionale veterinare prin scanare convexa, lineara, microconvexa, rectala pentru animale mari, cu aplicatii in ecografia generala, abdominala, cardiologie, urologie, endocrinologie, ecografie vasculara, format imagine - B, B+B, B+M, B+2M, M, 4B, raport examinare automat.

Popularitatea ecografului veterinar WED 2018V s-a obtinut datorita caracteristicilor sale ergonomice si tehnice: dimensiuni reduse, greutate 2,4 kg, rezolutie de calitate o superioara, functii prelucrare imagini corectie gamma si THI, 16 module pseudo color, monitor LCD TFT color 10,4 inci, port USB 2.0, VIDEO (PALD, NTSC), soft PC cu posibilitatea de preluare, prelucrare, stocare, arhivare si transmitere date, program complet de masuratori si program pentru determinarea termenului gestatiei pe specii de animale automat, zoom imagine in timp real, memorie permanenta si cine-memorie, fiabilitate si mobilitate sporita pentru un diagnostic medical veterinar rapid si exact.

Ecograful portabil veterinar WED 2018V este dotat cu sonda convexa multifrecventa R60 (2,5/3,5/5,0 MHz), ideala pentru dotarea cabinetelor veterinare private, clinicilor veterinare, centrelor de cercetare din domeniul veterinar, centre de crestere a animalelor, etc.

Antal Attilaprofilul lui

Antal Attila
Antal Attila Înregistrat pentru 7+ luni Ultimul online 1 cu o zi în urmă
Descrierea vânzătorului Nicio descriere lăsată de vânzător Ghimes-Faget, Bacau

Contact Antal Attila (vânzător)

  Ecograf veterinar - 1
  Ecograf veterinar
  9500.00 lei

  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Alte articole de la acest vânzător

  Comentarii

  Niciun comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează acest anunț!
  Adauga comentariu

  Detaliile vânzătorului Detalii

  Antal Attila
  Antal Attila
  14 listări active
  Vânzător neprofesionist
  Înregistrat pentru 7+ luni
  Ultimul online 1 cu o zi în urmă
  Contact Toate obiectele

  Locația listării

  Ghimes-Faget, Bacau

  Stai in siguranta!

  Nu plătiți niciodată un depozit într-un cont bancar până când nu l-ați întâlnit pe vânzător și ați semnat un contract de cumpărare. Niciun agent de publicitate privat serios nu cere un avans înainte de a vă întâlni. Primirea unui e-mail cu un ID scanat nu înseamnă că ați identificat expeditorul. Acest lucru îl faci pe loc, când semnezi un contract de cumpărare.
  Ecograf veterinar Ecograf veterinar
  9500.00 lei Ecograf veterinar de Antal Attila